Mijn naam is Tim Knobben en ik ben 18 jaar oud!

Ik ben geboren op 12 oktober 1998 in Almelo. Mijn hobbies zijn vooral gamen, muziek luisteren en omgaan met vrienden.

Ik woon al sinds mijn geboorte in Nijverdal. Ik woon daar met mijn vader, mijn moeder, mijn 2 broertjes en mijn zusje. Mijn vader heet Ronald en is 47 jaar. Mijn moeder heet Gerda en is ook 47 jaar oud. Mijn oudste broertje heet Mike en is 16 jaar. Mijn jongste broertje heet Tigo en is 11 jaar oud. En tenslotte heb ik nog een zusje van 11 jaar oud. Zij heet Indy. Mijn jongste broertje en mijn zusje zijn een tweeling.

Tigo Mike Tim
Tim

Ik zit nu op de school Landstede in Raalte. Ik ga daar met de trein naartoe. De trein reis duurt 10 minuten. Daarna is het nog 10 minuten lopen naar school. Ik doe daar een ICT opleiding, namelijk de opleiding applicatie ontwikkelaar. Ik heb het erg naar mijn zin op school.

Landstede

Mijn hobby's zijn gamen en voetballen. De game die het voornaamste speel is Call of Duty. Op het eerste en het derde spel na heb ik alle Call of Duty spellen. Ik speel de spellen op de Xbox 360, Xbox One en soms ook op de PC. Ik speel heel veel verschillende spellen. Enkele van die spellen zijn Need for Speed, Runescape, Rayman, Minecraft, Amnesia The Dark Descent en Counter-Strike Global Offensive. Ook zit ik veel op http://www.9gag.com/.

Black Ops 3 Modern Warfare 3 Battlefront Rayman 3

Ik luister graag naar muziek. Ik luister voornamelijk Hardstyle. Enkele bekende artiesten waarnaar ik regelmatig luister zijn: Brennan Heart, Da Tweekaz, Coone, Frontliner, Wasted Pinguinz, Code Black, Atmozfears en Noisecontrollers. Maar ik luister ook regelmatig naar nummers die bijvoorbeeld in de Top 40 staan.

Ook vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te 'mappen' en te 'scripten'. Dit doe ik met de HPL2 engine. HPL2 is de tweede versie van HPL. De eerste versie werd gebruikt voor het maken van Penumbra. Er is nu ook een derde versie die gebruikt is voor SOMA. De HPL2 engine is gebruikt voor Amnesia: The Dark Descent en Amnesia: A Machine for Pigs. Maar ik gebruik hem om Amnesia: The Dark Descent maps mee te maken.

Klik op de foto's om te vergroten.

hpl1 hpl2
hpl4 hpl5